Liefde in je broodtrommel van Fiep

De eerste keer zal het een verrassing zijn, daarna zullen ze erop tellen, erop rekenen, ernaar uitzien. Misschien zal jouw kind het trommeltje al eerder openen; niet erg toch!? Én wees ‘ns eerlijk, wat een fijne gedachte, dat jij weet dat je kind straks bij het openen leest dat je aan haar/hem denkt“, aldus Anouk van Broodtrommelliefde. Zo’n anderhalve maand geleden ontving ik een wel heel heel leuk pakketje in de brievenbus, namelijk 2 Broodtrommelliefde-pareltjes!♥ Al een tijdje volg ik Broodtrommelliefde via social media. Ik hou van producten met een uniek concept en Broodtrommelliefde is daar zeker weten één van.

De bedenker van Broodtrommelliefde is Anouk. Eén van de kinderen van Anouk werd gepest, omdat zij door haar eczeem en astma anders eet. Om die reden deed Anouk briefjes in haar trommel om haar een hart onder de riem te steken. Dat werkte, ze werd minder onzeker en had weer plezier in het overblijven. Daarnaast dragen de broodtrommelliefde-kaartjes ook bij aan meer bewustwording over gezonde voeding. Op de achterkant van ieder kaartje staat namelijk een gezond weetje. De kaartjes zijn gelamineerd en dus herbruikbaar. Door de ronde hoeken zijn ze ook niet scherp en snijden de kinderen niet hun vingers aan de kaartjes.

Nu is er in maart een wel heel leuke en bijzondere editie van de Broodtrommelliefde-kaartjes uitgekomen. Vanwege het 100-jarige bestaan van Fiep Westendorp is er nu een ‘ limited edition set’  uitgebracht. Vanaf juni 2016 tot en met december 2017 wordt de 100e verjaardag van Fiep Westendorp gevierd met nieuwe producten, waaronder dus de Fiep Westendorp Broodtrommelliefde-kaartjes. Check ook zeker even de site van Kinderpostzegels. Daar zijn nog steeds postzegelvelletjes en kinderkaartjes van Fiep (met onder andere Jip en Janneke😍) te koop.

Naast de Fiep Westendorp kaartjes vind je op de site van Broodtrommelliefde ook andere sets. Naast de original box bestaan er bijvoorbeeld ook een herfst-, winter- en zomer-editie. Ook is er een speciale picto-box voor kinderen die nog niet kunnen lezen. Deze box bestaat uit alleen maar pictogrammen. In de Fiep box vind je hier ook een aantal van zoals een ijsje, mixer en boodschappen.

Natuurlijk heb ik niet 2 doosjes ontvangen om zelf te houden, maar mag ik er ook eentje weggeven! Wie maak jij blij met dit doosje vol liefde? Like mijn Facebook-post op Life Love Lisa of laat hieronder een reactie achter. Wie weet ploft dit liefdevolle doosje binnenkort dan wel bij jou op de mat!

Fijne avond!

XOXO Lisa

4 thoughts on “Liefde in je broodtrommel van Fiep”

 1. Wat een leuk verhaal weer. Mijn man tekent vaak op de banaan iets voor de kinderen. Onze zoon, bijna 9, vindt dat geweldig en is ook super trots, zo trots dat de bananenschil niet weggegooid mag worden :))

  Onze dochter van 5,5jaar vindt vooral een hartje of bloemetje leuk.

  Hoe leuk zouden de kaartjes zijn:)) en mijn kids zullen er super blij van worden.

  En ik denk dat Mjjn man bij mijn brood ook wel een kaartje doet😍 hij maakt in zijn vroege dienst altijd brood voor ons klaar en op de zakjes waar het inzit, staat vaak wat tekst of hartjes. En soms ligt er ook een briefje met een lieve tekst bij 😍
  #gezegendMetMijnPerfecteGezin

  1. Lieve Bianca, ik kon niet anders dan de broodtrommelliefde kaartjes aan jouw liefdevolle en perfecte gezin te geven♡ Gefeliciteerd! Inmiddels heb je ze al even in huis en ben ik benieuwd: hoe vinden jullie ze?!😍 Net zo leuk als ik ze vind?!

   Liefs Lisa

 2. Lieve Lisa, ik ben -as usual;)- niet zo snel met reageren… maar mocht je het liefdevolle doosje broodtrommelkaartjes nog niet vergeven hebben dan weet ik dat Loran erg blij zou worden van deze verrassingen in haar trommel!..
  Mooie blog weer, en ik ga iig eens even kijken op de door jou genoemde sites! Liefs, Lieneke

  1. Lieve Lieneke, de kaartjes waren inderdaad al vergeven, maar ik kan jullie sowieso nog verblijden met míjn doosje! Wel 1 beschadigd kaartje, maar dat vergeven jullie me wel toch hihi?!😘

   Veel liefs ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blogger voor:

Ambassadeur van Z.ie.l.

Vrijwilliger bij de Voorleesexpress Amsterdam

Onderwerpen

Archief

Abonneer je op mijn Blog

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 91 andere abonnees