Hola!

Leuk dat je een kijkje neemt op m’n site! Ik ben Lisa, 27 jaar en werkzaam als ‘juffie’ op een voorschool. In mijn vrije tijd schrijf ik graag en dit doe ik hier dan ook met veel plezier! Life Love Lisa is een feelgood blog met persoonlijke verhalen, bijzondere producten en speciale events. Ik schrijf en deel dit graag op mijn blog en ik hoop daar anderen mee te inspireren, motiveren en /of te prikkelen.

Life Love Lisa

♥ LIFE omdat ik graag schrijf over alles wat er op mijn pad beland. Ja, want ik geloof in het lot, dat dingen met een bepaalde reden gebeuren en dat je dus altijd alles met beide handen moet aangrijpen! Ten tijde van de start van mijn blog – begin 2015 – was ik druk met het vinden van mijn droombaan. Oké oké, de perfecte baan bestaat natuurlijk niet, maar ik geloofde wel heel sterk dat er een baan voor mij was waarin ik mezelf kon blijven ontwikkelen en uitdagen en waarbij ik het plezier in het werken weer terug kon vinden, want dat was ik een tijdje kwijt. In die periode kwamen er veel nieuwe dingen op mijn pad: bijzondere dingen, die ik graag wilde delen met anderen. Schrijven helpt mij om mijn gedachten te ordenen, is echt mijn uitlaatklep. Omdat ik toentertijd werkloos was had ik ineens zeeën van tijd waarin ik alle ruimte had om te ontdekken waar nu precies mijn hart lag. Geen makkelijke tijd, maar achteraf gezien wel een hele waardevolle periode waarin ik passies (her)ontdekte, zie Love:
LOVE omdat ik graag schrijf over de dingen waar ik gek op ben en dat zijn er veel ontdekte ik in die periode! Voordat ik weer kon starten met werken wilde ik voor mezelf eerst achterhalen wat mijn kernwaarden zijn. Vanuit die kernwaarden zou ik veel gerichter kunnen gaan zoeken naar mijn droombaan. Ik deed mee met het programma ‘Leef je droom’ en bracht mijn vijf kernwaarden in kaart: Bijdrage, Eerlijkheid, Erkenning, Geljkwaardigheid en Groei. Dit zijn de 5 dingen die voor mij van essentieel belang zijn om alles uit mezelf te kunnen halen. Door continu deze kernwaarden erbij te pakken bij het zoeken naar een baan ontdekte ik of die baan wel of niet bij mij paste. Na bijna een jaar zoeken vond ik die organisatie! Nu mag ik mij dus dagelijks (opnieuw) omringen met allemaal lieve peutertjes. Ook ontdekte ik dat ik deze kernwaarden op vrijwel alles kon toepassen. Vriendschappen, relaties, etc.. Hierdoor heb ik ook mensen moeten laten gaan. Moeilijke keuzes, maar wel keuzes waar ik voor de volle 100% achter sta. Ohh en ik ontdekte nog zoveel meer in dat jaar! Ik kwam erachter dat ik absoluut geen ‘stilzitter’ ben en allerlei nieuwe passies kwamen naar boven. Ik ontdekte het schrijven, de Voorleesexpress, mijn creatieve kant, mooie initiatieven waar ik ook aan wilde bijdragen, zoals ‘zomaar iets liefs’ en postcrossing.  Dit alles heb ik kunnen ontdekken door mezelf een spiegel voor te houden: want wie was ik nu eigenlijk en was ik wel zo ‘happy’ met mezelf? Dat brengt het bruggetje naar Lisa..
♥ Lisa omdat het een blog is dat over mij gaat. Ik deel persoonlijke en intieme verhalen en daarom ben ik heel secuur in wat ik wel en niet plaats. Maximaal 2x in de maand verschijnt er een nieuwe blogpost online. Ik hoop met mijn verhalen jou te inspireren, en aan het denken te zetten en bovenal: te plezieren!!

MIJN MOTTO: “Stop met wachten op verandering en wees de verandering die je wilt zien. Je kunt ervoor kiezen je eigen pad uit te stippelen of de weg te volgen die talloze anderen al hebben genomen. Het leven is geen film. Het script is nog niet geschreven. Wij zijn de schrijvers en dit is jouw verhaal..”

Hieronder een aantal dingen waar ik zoal over schrijf:

  • Boekenpraatjes recensies over inspirerende/bijzondere boeken
  • Feel good events over bijzondere feelgood events
  • De wijde wereld over mijn vakanties/reizen/stedentrips
  • Machtige gedachten over mijn persoonlijke verhalen en ervaringen
  • Lief lichaam over mijn strijd tegen de acné
  • Prachtige producten over bijzondere producten en projecten
  • Pareltjes van papierwaren over de pareltjes van Hip en Stip Kaarten, want echte post is zoveeeeel leuker!
  • Passie en puur over mijn grootste passie: mijn werk met de allerliefste peutertjes!

Om niks te missen kun je je abonneren op m’n blogs en krijg je een melding zodra ik een nieuwe blog heb geplaatst. Liken op Facebook/ Instagram/Bloglovin/Pinterest = lief. En zo blijf je ook gelijk op de hoogte! Mocht je vragen hebben stuur dan gerust een mailtje naar lisahelder@msn.com of vul het reactieformulier in onder het kopje Contact 🙂

Ga je mee met mij op ontdekkingsreis?!
Want er valt nog zoveel te ontdekken bij jezelf én van de wereld!

XOXO Lisa

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Blogger voor:

Ambassadeur van Z.ie.l.

Vrijwilliger bij de Voorleesexpress Amsterdam

Onderwerpen

Archief

Abonneer je op mijn Blog

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 91 andere abonnees