Pareltjes van papierwaren: Studio Holland

Ruim 5 maanden… zo lang is het alweer geleden dat ik mijn laatste Postcrossing-kaartje verstuurde. Echt veeeeel te lang geleden, dus tijd om deze leuke hobby weer op te pakken!! “Postcrossing”, hoor ik je denken, “wat was dat ook alweer?” Kort gezegd is postcrossing een internationaal briefkaart-uitwisselingsproject. Terwijl je gewoon lekker hier in Nederland op de bank zit waan je je voor even in een ander land.. Voor wat uitgebreidere informatie, zie mijn blogpost van mei vorig jaar: ‘Pareltjes van papierwaren’.

Het pakketje van Hip en Stip kaarten met de mooie kaarten van Studio Holland kwam dan ook precies op het juiste moment! Deze kaarten zijn perfect om te versturen als Postcrossingkaarten. De collectie van Studio Holland is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Hip & Stip Kaarten en Studio Plume. Deze mooie ansichtkaarten met een overduidelijk Nederlands thema maken van iedere nieuwe postcrossing-verzending een klein feestje: vrolijke kleurrijke kaarten met stippen en hartjes én uiteraard de typisch Nederlandse kleuren:

Een echt Hollands ‘feestje’ om te versturen!

De collectie bestaat uit ansichtkaarten en (sluit)stickers, maar gaat dit jaar nog uitgebreid worden met meer papierwaren, zoals kerstkaarten en producten voor snailmail. Benieuwd geworden naar de collectie? Neem vooral even een kijkje op de site van Hip & Stip Kaarten.

Ook de schrijfzijde ziet er vrolijk uit. Je hoeft dus niet nog zelf aan de slag met stickers of iets dergelijks. Eigenlijk zonde om er een postzegel overheen te plakken 😉
Met natuurlijk ook weer leuke sluitstickers in de collectie!

Na het bewonderen en fotograferen van de kaartjes ging ik aan de slag met schrijven. Hoppa, postcrossing-profiel weer activeren en adres ook nog even wijzigen, want in de tussentijd was ik verhuisd. En dan… klikken maaarrrr! Altijd spannend welke landen er dan uit komen. Deze keer gaan mijn kaartjes naar Duitsland, Rusland en Indonesië. Naar Duitsland en Rusland heb ik al vaker kaartjes verstuurd, daar wonen veel postcrossers, maar Indonesië voor het eerst. Benieuwd wanneer deze aankomen en ook van wie ik nu wat terug ga ontvangen. Oh, wat is dit toch leuk!! Mooi trouwens: het kaartje van Indonesië gaat naar een meisje van nog maar 6 jaar. Zo jong, maar nu al de ‘smaak te pakken’ van Postcrossing!!

Ja! Hier start de reis van mijn kaartjes naar Duitsland, Rusland en Indonesië

Enthousiast geworden over Postcrossing? Kijk dan zeker ook eens op de site van PostNL, hier kun je je ook aanmelden om mee te doen met Postcrossing. Ga jij het avontuur van Postcrossing (net als mij en ruim 608.000 anderen mensen, verspreid over 211 landen) aan?!

Fijne zondag nog!

XOXO Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blogger voor:

Ambassadeur van Z.ie.l.

Vrijwilliger bij de Voorleesexpress Amsterdam

Onderwerpen

Archief

Abonneer je op mijn Blog

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 91 andere abonnees