Waarom je het Feel good & shop event niet aan je voorbij kunt laten gaan!

Lekker in je vel zitten/tevreden zijn met wie je bent, zowel van binnen als buiten ♥ Genieten van eten, zowel gezond als af en toe ook gewoon ongegeneerd een lekker een stuk chocola of een overheerlijk taartje willen én kunnen eten ♥ Doen waar je goed in bent en vooral ook doen waar je hart ligt ♥ Ontspanning, zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning, zoals yoga en meditatie, maar ook zorgen voor rust voor mezelf en niet altijd maar door denderen ♥ Creatief bezig zijn in de grootste zin van het woord ♥ De ontdekking van Instagram en daarmee veeeeel nieuwe gave webshops♥ SCHRIJVEN….

Voor de ‘die hards’ die vanaf de start mijn blog lezen en mij daarnaast ook volgen op Instagram weten dat dit dingen zijn die tijdens mijn werkloze periode een belangrijke rol zijn gaan spelen in mijn leven en die ik nog steeds een belangrijke plaats geef in mijn leven nu ik weer werk. Deze dingen zijn gewoon onderdeel geworden van mijn manier van leven. Door mijn ‘Instagram-obsessie’(of zal ik het wat positiever brengen en het omdopen tot Instagram-fascinatie?! Hihi… ;)) ontdekte ik enige tijd geleden het Feel good & shop event. Nu heb ik de grote eer om deel te mogen nemen aan de bloggerstafel en te schrijven over dit prachtevent en alle bijzondere deelnemers/(web)shops! En laten deze (web)shops nou net aansluiten bij al mijn eerdergenoemde punten. Hoe mooi is dat?! Graag vertel ik jullie wat meer over dit bijzondere event en zet ik wat (web)shops in het zonnetje.

Het Feel good & shop event vindt al voor de tweede keer plaats. Helaas wist ik de eerste keer nog niet af van het bestaan van dit event. Het event vindt net als vorig jaar plaats in Veghel in De Koekbouw. Dit is een voormalige fabriek en heeft dus een stoere industriële uitstraling. Het event vindt plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart. Shoppen, beleven, genieten, ontdekken, proeven en bewonderen.. er is van alles mogelijk. Want naast dat je de allerleukste (web)shops hier vindt, kun je er ook lekker eten bij hippe foodtrucks en kun je bijvoorbeeld je tenen laten lezen, een massage of schoonheidsbehandeling laten doen, advies krijgen over gezonde voeding of een nieuwe yogaoutfit scoren. Woonaccessoires, stationary, reizen, kinderspeelgoed, voor ieder wat wils! Alles voor dat ultieme feelgood-gevoel!

Oké… dan nu tijd om even wat (web)shops te laten shinen die op het Feel good & shop event als pop-up store aanwezig zullen zijn.. Komtiedanhe…:

Studio Inktvis is een grafisch ontwerp-, website-, design- en communicatiebureau dat op heel veel gebie12742820_821827194613588_5223154635188014445_nden actief is. Zo maakt Studio Inktvis huisstijlen, logo’s, websites, illustraties, kalenders, geboortekaartjes etc. Daarnaast verkopen ze ook hele gave producten in hun webshop: kaartjes, posters, notitieblokjes, buttons en nog veeeel meer moois met hele gave en unieke illustraties!

Passie Bloom is een winkeltje dat heel vlak bij mij in de buurt zit en waar ik met enige regelmaat langs fiets, maar waar ik nog nooit een bezoekje passie-bloom-gestreept-gebreid-kussen-blauw-wit2heb gebracht. Daar gaat het event vast verandering inbrengen, aan de webshop en het Instagram-account zal het in ieder geval niet liggen. Wauw! Ayla, de eigenaresse van de shop, wil mensen graag inspireren met artikelen die je niet dagelijks tegenkomt. Passie Bloom is een concept store voor wonen, lifestyle en creatief en heeft een wisselend en bijzonder assortiment meubels, woonaccessoires en brocante. Verder vind je in het assortiment ook bijzondere post en wenskaarten, stationery en DIY materialen (I like, I like!!).

full34906233A lot of Hapiness is de webshop van Meta en Nanda. Zij maken van alles vanachter de naaimachine, haken mooie producten en hebben zelfs een eigen custom made afdeling. Je kunt bij hen dus ook artikelen naar eigen wens laten maken. Daarnaast verkopen ze ook producten van andere creatievelingen, onder andere de kaartjes van Amber van Koetjes en Kaartjes, waar ik een groot fan van ben. Kortom, ook deze shop is zeker een bezoekje waard!

Aangezien ik een grote passie heb voor alles wat met kinderen te maken heeft, mocht deze site niet ontbreken. article33952915Justmeiself is de webshop van Suzanne. Haar inspiratie voor de ontwerpen zijn simpelweg haar eigen levenservaring en visie met als doel: “mensen zelfvertrouwen geven, opvrolijken, of het ietsje gemakkelijker maken”. Ze verkoopt producten op het gebied van kind(en ouder) begeleiding om vrolijkheid, zelfvertrouwen, verbinding en empathie te stimuleren. Te denken valt hierbij aan producten als invulboekjes,hulpboeken, prentenboeken etc. Er staan zoveeeeeel leuke mooie producten op, ik raak niet uitgekeken. Te denken van de broodtrommelliefde met 20 kleine kaartjes voor (het woord zegt het al) wat broodtrommelliefde voor je kind! En dat zakje vol zelfvertrouwen staat zeker ook op mijn ‘to-shop-list’!

Verder iJanneKeurlings_geluksveren12s Janne Keurlings ook te vinden in de prachtige industriële Koekbouw. Vorig jaar stond ze hier met haar geluksveertjes, dit jaar met iets heel anders: Janne zal er staan met een heuse Draw Booth waar ze ter plaatste mensen gaat tekenen. Waar je normaal in een photobooth gaat en er een foto van je wordt gemaakt krijg je nu, tegen een kleine vergoeding, een getekende versie van Janne. In deze Draw Booth kun je ook gewoon gezellig met je vriendinnen op de foto. Echt eentje om te bezoeken dus!

article35752949Ik wil graag nog een iemand even extra laten shinen, namelijk Astrid. Samen met Marjolijn zal zij er staan met haar ‘tijdelijke’ winkel Cardcetera. Astrid verkoopt mooie, echt unieke ansichtkaarten en zal op het Feel good & shop event met een schrijftafel staan. Hier kun je kaartjes schrijven en gelijk versturen! Er is namelijk ook een brievenbus aanwezig en postzegels zijn daar ook te koop. Het enige wat jij zelf mee moet brengen zijn de adressen om de kaartjes naar toe te sturen

Verder is er nog zoveel meer leuks en lekkers wat de moeite waard is om te zien. Al het lekkers van Bus van zus, Jack Fudge en de poffertjeskraam, de lekkere ranja van Ranja met een liedje, de mooie bloemen van Bloomon en de bijzondere Goodiebagshop van Jessica waar ze goodiebags in kadovorm verzorgt voor bedrijven en particulieren. Kortom, te veel leuks om te schrijven, breng een bezoekje aan het event en ervaar al dat moois in levende lijve!

P.S. Laat je na je bezoekje een berichtje achter in de oranje Leave us a note envelopjes? Als je een berichtje achterlaat mag je een quote pakken. Vertel wat je van het event vond, wat je mooiste aankoop was, heb je nog tips of klachten of juist een mooi compliment? Het kan allemaal! De envelopjes zijn te vinden in de entreee bij het olijfboompje en de bankjes. Dus: Take a quote and leave a note!

2 thoughts on “Waarom je het Feel good & shop event niet aan je voorbij kunt laten gaan!”

 1. Hoi Lisa,

  Wat een leuke favoriete shops / creatievelingen heb je. Sommige kende ik al, maar sommige nog niet. Dus je hebt me op ideetjes gebracht, dankjewel!’

  ik mag op vrijdag ook aanschuiven bij de bloggerstafel van het Feel Good & Shop Event. Leuk om je daar te zien!
  Groetjes Ceciel.

  1. Hoi Ceciel,

   Dank voor je enthousiaste reactie! Heb jij ook zo’n zin in het event?!
   Tot dan, leuk om je daar te ontmoeten. Enne leuke blogsite heb je, net even een kijke genomen! 🙂

   Fijn weekend!

   Groetjes Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blogger voor:

Ambassadeur van Z.ie.l.

Vrijwilliger bij de Voorleesexpress Amsterdam

Onderwerpen

Archief

Abonneer je op mijn Blog

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 91 andere abonnees