Your Secret Friend: een heel bijzonder brievenbuscadeau

Stel je voor dat je tussen je brievenbuspost een mooi quotekaartje aantreft, precies op dat juiste moment, net wanneer je het nodig hebt. Speciaal voor jou, maar afzender onbekend. Je nieuwsgierigheid is gewekt. Ongeveer een week later ontvang je een brievenbuspakketje met mooie producten, passend bij de vervelende/leuke/bijzondere situatie waar je nu in zit. Nog steeds heb je geen idee van wie, want: afzender nog steeds onbekend. Dan, ongeveer een week later, ontvang je nog een kaartje in je brievenbus met een boodschap erop, inclusief afzender! Finally, dan eindelijk weet je van wie dat bijzondere cadeau komt. Stiekem had je misschien al zo je vermoedens… 😉 Wat een leuke en bijzondere verrassing, vind je niet?!

Your Secret Friend
Zoals je weet ben ik gek op mensen verrassen met kaartjes of kleine cadeautjes via brievenbuspost. Zo ben ik onder andere altijd ‘busy’ met Postcrossing en ben ik ambassadeur van Zomaar iets Liefs. En zo stuitte ik dus niet zo lang geleden op Your Secret Friend. Het ideale cadeau om iemand op een bijzondere manier te verrassen, omdat hij/zij dat verdient OF omdat hij/zij door een moeilijke tijd gaat en je diegene op deze manier een steuntje in de rug wil geven OF omdat jij deze persoon dankbaar bent OF… gewoon zomaar. Dan is Your Secret Friend echt wat voor jou!! Your Secret Friend is een service, opgericht door Daniëlle en Patricia, die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje en cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. 3 kleine geluksmomentjes voor de ontvanger dus… Hoe leuk is dat?! Ik ben enthousia-háááást, maar dat had je vast al door 😀

Pakketje kiezen
Hoe het werkt? Via de site kies je een pakketje dat past bij de gelegenheid waarvoor je het pakketje wilt versturen. Elk pakketje is in vier maten verkrijgbaar, namelijk extra small, small, medium en large.

FB_IMG_1472919985745
Voorbeeld van een pakketje

Alle pakketjes bestaan uit:
– 1 kaart met een positieve quote. De afzender komt er niet op te staan. Binnen een week na bestelling wordt deze verstuurd.
– 1 box met meerdere cadeautjes. De box wordt een week na het versturen van de kaart verzonden. De precieze inhoud van de box is ook voor de verzender een verrassing. De inhoud is namelijk afhankelijk van de maat die je bestelt. Topmerken waar Daniëlle en Patricia onder andere mee samenwerken zijn Dr. Van der Hoog en Studio Stationery. Bij het bestelproces kun je als verzender wat persoonlijke gegevens van de ontvanger kwijt, zoals leeftijd, geslacht en type, zodat ze daar eventueel rekening mee kunnen houden bij het samenstellen van het pakketje. Ook nu wordt de afzender er nog niet bij vermeld.
– 1 kaart met de tekst ‘Your secret friend is..’ Achterop staat dan je naam en een persoonlijke boodschap.

Thema’s
Er zijn op dit moment pakketjes verkrijgbaar in 5 verschillende thema’s (naast de specials) voor verschillende situatie’s, namelijk:
– Kracht -> Chemo she (speciaal voor vrouwen die chemotherapie krijgen);
– Heart & Soul -> Be happy (voor de echte levensgenieter), Just relax (voor iemand die wel een relaxmomentje kan gebruiken) , Live in the moment (een mindfulnesspakketje voor een momentje in het ‘hier en nu’);
– Motivatie -> Lose some weight (voor degene die wel wat steun kan gebruiken tijdens het afvallen);
– Steun -> Get well (een beterschapspakketje);
– Groei & Ontwikkeling -> NLP (voor mensen die een NLP training volgen en gedurende de training een medecursist in het zonnetje mogen zetten. Maar daarnaast zeker ook geschikt om iemand in het zonnetje te zetten die een groei of ontwikkeling doormaakt).

Prijzen
Jahaaaa… en nu ben je vast ook heel erg benieuwd naar de prijzen 😉:
– Extra small: € 14,50
– Small: € 22,50
– Medium: € 34,50
– Large: € 49,50
De prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW. Tjaaaaa en tijd is ook geld natuurlijk, want naast dat de pakketjes erg origineel zijn bespaart het je uiteindelijk ook een hoop tijd met zelf de juiste producten bedenken en kopen, vervolgens het pakketje samenstellen én versturen.. Dat wordt allemaal voor je gedaan! 😊😊😊

FB_IMG_1472919917451
De leuke quote-kaartjes

Winactie
Daniëlle en Patricia verkopen ook een aantal losse producten op hun site, namelijk quote kaartjes (per 5 of 10 stuks) en een pakketje met een kaart en leuk notitieboekje. En het leuke is: ik mag een setje met 5 van die quote kaartjes weggeven! Hoe doe je mee?! Heel simpel: laat een reactie achter onder deze blogpost of onder de foto op Instagram of Facebook. Just that simple! Ohhh enn… Your Secret Friend heeft op de Facebookpagina ook een leuke actie lopen: bij 250 likes verloten ze een leuk verrassingspakket onder hun fans. Dussss liken die pagina!! 😀 Klikklikklik, want: “aandacht is het mooiste wat je iemand kunt geven”♥

6 thoughts on “Your Secret Friend: een heel bijzonder brievenbuscadeau”

  1. Leuk zeg! Ook ik ben ambassadeur voor Z.IE.L en verkoop ook leuke brievenbuscadeautjes, precies om dezelfde reden én voor het goede doel! Ik ga gauw eens kijken bij Your Secret Friend! Ben benieuwd!

  2. Ben ZO’ benieuwd wie mijn Secret Friend is, 😱 is voor mij nu al een schat!
    Nog een week, en dan weet ik het!

    Tis een geweldig idee, zal het zeker onthouden en doorvertellen👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blogger voor:

Ambassadeur van Z.ie.l.

Vrijwilliger bij de Voorleesexpress Amsterdam

Onderwerpen

Archief

Abonneer je op mijn Blog

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 91 andere abonnees